Tragická nehoda finalistky Miss Universe: Mária Smiešková neprežila zrážku s nákladným vozidlom!

NETKY.SK • 6 November 2013, 09:34 • 2 min
Tragická nehoda finalistky Miss Universe: Mária Smiešková neprežila zrážku s nákladným vozidlom!

BRATISLAVA - Vo veku 27 rokov zahynula v utorok pri dopravnej nehode finalistka súťaže Miss Universe SR 2010 Mária Smiešková.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo na ceste medzi Žilinou a Martinom, keď sa Smiešková so svojím autom zrazila s nákladným vozidlom. Ako informoval portál Topky.sk, vodička zrejme krátko pred nehodou telefonovala, čo ju pravdepodobne stálo život.

"Dostala šmyk, na dvakrát ju odhodilo a potom na tretíkrát vletela podo mňa. Potlačil som ju asi dva metre, nestačil som ubrzdiť," uviedol pre televíziu Markíza vodič nákladného auta. Zdemolované auto sa nepodarilo vyslobodiť zhruba hodinu, napokon museli privolať žeriav. "Posádka prišla na miesto o štyri minúty od nahlásenia udalosti. Pokúšala sa 27-ročnú ženu oživovať, no tá žiaľ zraneniam podľahla,” povedal pre Topky.sk hovorca záchranárov Boris Chmel. 

"Je to hrozné, som v šoku. V prvom rade by som rada vyjadrila spolu s manželom úprimnú sústrasť rodičom a aj rodine. Riu si pamätám ako šikovné, talentované a nesmierne inteligentné dievča. Bola naše slniečko. Keď ju uvidel na kastingu do súťaže môj syn Christian, zamiloval si ju pre jej láskavosť. Dokonca mi hovoril, aby som ju nechala vyhrať. A keď nezískala žiaden titul, bol na mňa urazený. Je mi nesmierne ľúto, že vyhasol mladý život," reagovala na Smieškovej úmrtie riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová. "Veľmi ma mrzí, čo sa stalo. Som z toho v šoku. Bolo to veľmi milé, zlaté a pekné dievča. Je strašné, že taká mladá musela opustiť tento svet. Vyjadrujem celej jej rodine a blízkym úprimnú sústrasť," uviedla zas víťazka Miss Universe SR 2010 Anna Amenová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies