Tragická hromadná nehoda v Poľsku: V hmle sa zrazilo 11 áut, zomreli traja Česi

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 07:56 • 2 min
Tragická hromadná nehoda v Poľsku: V hmle sa zrazilo 11 áut, zomreli traja Česi

VARŠAVA - Tri životy vyhasli v noci na nedeľu, keď sa v katastri poľskej obce Kowiesy v Lodžskom vojvodstve zrazilo na cestnej komunikácii S8 postupne 11 vozidiel, vrátane dvoch kamiónov. Informovala o tom poľská tlačová agentúra PAP i spravodajská televízia TVN24.

slovakia

left justify in out

Podľa nich sa zranilo pri masovej kolízii celkove 25 osôb, deväť z nich, vrátane troch ťažko zranených, hospitalizovali. Príčiny tragickej nehody sú predmetom policajného vyšetrovania, zrejme však k nej prispela hustá hmla v oblasti v inkriminovanom čase, ktorá údajne limitovala viditeľnosť na 5-10 metrov.

 

Troma obeťami sú českí občania, 35-ročný muž, 37-ročná žena a ich zrejme štvorročné dieťa, ktorých vozidlo typu Subaru skončilo pod prívesom jedného z kamiónov, informoval internetový server Novinky.cz. Ďalšie dieťa z automobilu je medzi prevezenými do nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies