AKTUALIZÁCIA: V rieke Muráň našli poslednú z nezvestných žien, ktoré zobrala veľká voda

NETKY.SK • 15 November 2019, 21:10 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: V rieke Muráň našli poslednú z nezvestných žien, ktoré zobrala veľká voda

REVÚCA – Tri ženy v Revúcej v stredu večer nešťastne stiahol silný prúd rieky Muráň, pričom bezvládne telo jednej z nich bolo v rieke nájdené vo večerných hodinách. Informuje o tom polícia na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

slovakia

left justify in out

Hasiči už našli v Revúcej auto, ktoré rieka Muráň strhla spolu s troma ženami.

 

Bolo síce pri brehu, no vo veľkej hĺbke. Nachádzalo sa v ňom telo nezvestnej tretej ženy. Informovala o tom televízia Markíza na svojom spravodajskom webe tvnoviny.sk.

 

V rieke Muráň, ktorá v stredu strhla tri ženy, našli ďalšie dve telá. Jedno z nich bolo zachytené asi tri kilometre od útulku, kde ženy zachraňovali psov pred veľkou vodou.

 

 

Podľa informácií Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici stiahol silný prúd rozvodnenej rieky Muráň dovedna tri ženy, ktoré mali v revúckom útulku zachraňovať zvieratá ohrozené zvýšenou hladinou vody. Bezvládne telo jednej z nich našli záchranári už v stredu večer.

 

Na mieste zasahovali potápači HaZZ, hasiči z Revúcej a Rimavskej Soboty, ako aj dobrovoľní hasiči z Jelšavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies