Tomuto vodičovi namerali v krvi alkohol už po tretíkrát, čaká ho tvrdší trest?

NETKY.SK • 8 Január 2021, 15:12 • 2 min
Tomuto vodičovi namerali v krvi alkohol už po tretíkrát, čaká ho tvrdší trest?

BRATISLAVA - Bratislavskí diaľniční policajti počas kontroly na hraničnom priechode Čunovo - Rajka zadržali maďarského vodiča kamióna, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu. Po jeho zapísaní priestupku do systému však narazili na čosi nezvyčajné.

slovakia

left justify in out

Kamionista už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ako uviedla bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, počas kontroly bola vodičovi z Maďarska nameraná hodnota 0,56 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,17 promile.

 

 

Pokuta to už asi nevyrieši 

"Policajti lustráciou v zistili, že sa im podarilo toho istého kamionistu na alkohole nachytať už tretíkrát," uviedla polícia a dodala, že za alkohol boli vodičovi uložené v auguste roku 2019 a v novembri 2020 blokové pokuty v celkovej výške 1 150 eur. Na základe zistených informácií policajti vodiča z Maďarska obmedzili eskortovali na príslušné policajné oddelenie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies