SAŽP spustila nové kolo školskej Envirózy, hra prináša zmeny

NETKY.SK • 7 Október 2019, 21:40 • 2 min
SAŽP spustila nové kolo školskej Envirózy, hra prináša zmeny

BANSKÁ BYSTRICA – Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) pravidelne inovuje svoju ponuku v oblasti environmentálnej výchovy a vzdelávania, zmenami tak prešiel aj školský program vo formáte outdoorovej hry - Enviróza, ktorého nové kolo spustili práve v pondelok.

slovakia

left justify in out

O tom informovala Iveta Kureková zo SAŽP s tým, že všetci hráči, ktorí sa zapoja do hľadania a určovania environmentálnych záťaží (EZ) a uverejnia online informácie o nich, čakajú zmeny.

 

 

"Za šesť rokov realizácie programu došlo ku generačnej výmene hráčov v skupinách, preto od tohto ročníka majú hráčske skupiny možnosť opätovne navštíviť už zmapované lokality EZ, čo v predošlých ročníkoch nebolo možné. Opätovná registrácia nie je potrebná, to musia urobiť len nové hráčske skupiny. Body získané v predchádzajúcich ročníkoch sa do celkového skóre Envirózy nezapočítavajú. Novou motiváciou a odmenou pre každého zapojeného je to, že si hráčska skupina môže vybrať úroveň, ktorú chce v súťaži dosiahnuť, a tým aj ceny, o ktoré zabojuje," priblížila Kureková.

 

Ako dodala, celkové poradie hráčskych skupín v jednotlivých úrovniach vyhodnotí SAŽP začiatkom júla budúceho roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies