Tragédia v Rakúsku: Matka vyskočila z okna, zabila dve dcéry!

NETKY.SK • 19 September 2013, 14:39 • 2 min
Tragédia v Rakúsku: Matka vyskočila z okna, zabila dve dcéry!

VIEDEŇ - Žena vo viedenskom obvode Ottakring dnes vyskočila z okna tamojšieho bytu po tom, ako podľa predpokladov zabila svoje dve dcéry. Informovali o tom rakúske médiá.

slovakia

left justify in out

Polícia oznámila, že 38-ročná žena bola po páde zo štvrtého poschodia na chodník vo vážnom ohrození života a v nemocnici ju rýchlo operovali. Podľa informácií televízie ORF však už zraneniam podľahla.

Svedkom pádu ženy bolo viacero okoloidúcich. Privolaní policajti našli v jej byte telá dvoch dievčat vo veku približne šesť až desať rokov. Podľa policajnej hovorkyne nemali žiadne viditeľné zranenia, pričom v byte neobjavili žiadnu vražednú zbraň, uviedla agentúra APA.

Vyšetrovatelia sa snažia objasniť bližšie detaily prípadu. V byte mali bývať ešte dve ďalšie deti a manžel 38-ročnej ženy. Zatiaľ sa nevedelo, kde sa nachádzajú, dodáva agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies