Boris Kollár posiela jasný odkaz strane Hlas- SD i svojim kritikom

NETKY.SK • 5 Január 2021, 15:57 • 2 min
Boris Kollár posiela jasný odkaz  strane Hlas- SD i svojim kritikom

BRATISLAVA - Hovorkyňa predsedu národnej rady Slovenskej republiky Borisa Kollára reaguje na slová Petra Pellegriniho.

slovakia

left justify in out

Ako sme vás informovali, strana HLAS- SD dnes nielenže ostro skitizovala súčasný vládny kabinet, taktiež oznámila, že ide na členov vlády podať trestné oznámenia. Ako prvý na toto zareagoval predseda parlamentu Boris Kolár zo SME Rodina. 

 

Čítajte tu: HLAS-SD podáva trestné oznámenia na premiéra a členov vlády

 

Jeho hovorkyňa Michaela Jurcová v stanovisku uviedla, že Boris Kollár vylučuje že by sa akékoľvek opatrenia zavádzali s ohľadom na jeho osobu. Pripomenula, že Kollár vlastní aj reštaurácie, ktoré sú dlhodobo uzavreté. Dodala, že v prípade lyžiarskych stredísk i reštaurácií Kollár rešpektuje nariadenia a riadi sa nimi. 

 

img

 

"Chceme znova zdôrazniť, že Boris Kollár vlastní aj sieť reštaurácií, ktoré sú pre nariadenia dlhodobo uzavreté, pričom niektoré z nich museli svoju prevádzku aj úplne ukončiť. Ako v prípade reštaurácií, tak aj pri lyžiarskych strediskách predseda Kollár plne rešpektuje a riadi sa nariadeniami hlavného hygienika," uviedla Jurcová.

 

 

Kollár podľa nej rešpektuje aj následné uzavretie lyžiarskych stredísk. "Predseda akceptoval každé jedno odporúčanie a žiaden zásah z jeho strany smerom k opatreniam nikdy nebol ani nebude," doplnila.

Pellegrini v utorok avizoval podanie trestného oznámenia na premiéra Igora Matoviča a členov vlády.

 

Čítajte tiež: Nitru čaká celoplošné testovanie. Za čo ručí premiér?

 

HLAS- SD

 

Ex premiér Pellegrini predsedovi parlamentu dlhšiu dobu vytýka jeho "papalášizmus", pričom aj teraz tvrdí, že má závažné podozrenie " z účelového upravovania opatrení v prospech ľudí, ktorým ostali otvorené prevádzky. Z otvorených lyžiarskych stredísk benefitoval podľa neho aj predseda parlamentu."

Strana  HLAS- SD preto podala trestné oznámenie vo veci spáchania trestného činu zneužitia právomoci verejného činiteľa. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zaleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies