Tragédia na ceste: Po nehode zomrela opatrovateľka z Poltára

NETKY.SK • 21 December 2023, 19:30 • 2 min
Tragédia na ceste: Po nehode zomrela opatrovateľka z Poltára

ZVOLEN - Zrážku kamióna s dodávkou na Lučeneckej ceste vo Zvolene neprežila vo štvrtok 56-ročná žena z Poltára. Ďalšiu 57-ročnú Poltárčanku po dopravnej nehode s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Potvrdila to banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici Ružena Maťašeje uviedla, že pacientka je hospitalizovaná na neurochirurgickej klinike a jej stav je vážny.

Policajná hovorkyňa ďalej uviedla, že udalosť sa stala vo štvrtok okolo 2.00 h na výjazde zo Zvolena do Detvy. V dodávke bolo šesť opatrovateliek, ktoré sa vracali domov z práce z Rakúska. "Pravdepodobne pre mikrospánok prešiel 37-ročný vodič s vozidlom do protismeru, kde sa zrazil s kamiónom, ktorý išiel oproti," objasnila.

Na miesto nehody privolali aj znalca z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ BB, Foto: Polícia SR - Banskobystrický kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies