Box: Youtuber versus UFC fighter

NETKY.SK • 28 Január 2021, 17:12 • 2 min
Box: Youtuber versus UFC fighter

Zápas medzi Dávidom a Goliášom. Dočkáme sa zápasu youtubera a UFC bojovníka.

slovakia

left justify in out

Youtuber Jake Paul a UFC bojovník Ben Askren sa stretnú v boxerskom zápase.Trashtalky prebiehali minulý týždeň, nikto neveril že by sa zápas mohol odohrať. Jake Paul je bývalý boxer, ale skúsenosti nemá veru na rozdávanie. Absolvoval dva zápasy, obidva víťazne.

 

Ben Askren skončil v roku 2019 kariéru v  UFC. Absolvoval tam tri stretnutia, jedno víťazne. Predtým bojoval v iných MMA  organizáciách. V nich dosiahol z  21 zápasov až 19 výhier.

 

Duel sa odohrá 17. apríla zatiaľ na nešpecifikovanom mieste. Pôjde o hlavnú kartu turnaja Thriller. Rovnaká promotérska organizácia stála aj za návratom Tysona do ringu. Zatiaľ nie je známe či stretnutie sa odohraje aj s divákmi. 

 

Súboj bude vypísaný na 8- kôl, podľa oficiálnych boxerských pravidiel. Ak sa vám zdá priezvisko Paul známe, napovieme. Už budúci mesiac  staršieho brata Jakea Paula čaká exhibičný zápas s Floydom Mayweatherom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies