Tottenham predložil ponuku francúzskej dvojici

NETKY.SK • 13 August 2012, 12:20 • 2 min
Tottenham predložil ponuku francúzskej dvojici

Tottenham predložil ponuku francúzskej dvojici - Futbal LONDÝN - Tottenham súperí s Arsenalom o záložníka Rennes, Yanna M'Vilu, keď francúzsky klub potvrdil, že majú ponuku na 22-ročného hráča. Predseda klubu, Frédéric de Saint-Serna, po sobotňajšej preh

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tottenham súperí s Arsenalom o záložníka Rennes,  Yanna M'Vilu, keď francúzsky klub potvrdil, že majú ponuku na 22-ročného hráča.

Predseda klubu, Frédéric de Saint-Serna, po sobotňajšej prehre Rennes proti Lyonu povedal: "Yann má konkrétnu ponuku z Anglicka."

M'Vila odhral celých 90 minút a po zápase povedal: "Som šťastný. Nesťažujem sa a hrám. Som plne k dispozícii trénerovi pokiaľ budem v Rennes. Nezaoberám sa špekuláciami ohľadne môjho prestupu. Pokojne by som v Rennes strávil ešte jednu sezónu."

Tottenham tiež dúfa, že sa mu £6 miliónovou ponukou podarí zlanáriť útočníka Caen, M’Baye Nianga, o ktorého sa tiež zaujímajú Arsenal a AC Miláno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies