Tony Parker pomôže Francúzom na Majstrovstvách Európy

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 13:01 • 2 min
Tony Parker pomôže Francúzom na Majstrovstvách Európy

PARÍŽ - Tréner francúzskych vicemajstrov Európy v basketbale mužov Vincent Collet bude mať na 38. záverečnom turnaji v Slovinsku (4. - 22. septembra 2013) k dispozícii aj najväčšiu hviezdu krajiny Tonyho Parkera.

slovakia

left justify in out

Pre stredného rozohrávača tímu neúspešného finalistu NBA 2012/2013 San Antonio Spurs pôjde o siedmy šampionát, v zbierke má okrem striebra z Litvy spred dvoch rokov aj bronz zo Srbska a Čiernej Hory 2005. Parker mal v minulej sezóne priemer 20,3 bodu a 7,6 asistencie na jeden duel.

Okrem 31-ročného tvorcu hry sa v Slovinsku predstavia aj jeho kluboví spoluhráči Boris Diaw a Nando de Colo, z NBA ďalej Nicolas Batum, Mickael Gelabale, Ronny Turiaf či Evan Fournier. Chýbať bude podkošová dvojica Joakim Noah, Ian Mahinmi. "Les Bleus" nastúpia v ľubľanskej základnej A-skupine proti Ukrajine, Veľkej Británii, Nemecku, Izraelu a Belgicku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies