Tomic nebude piť, kým nezíska grandslamový titul

NETKY.SK • 20 Január 2015, 16:17 • 2 min
Tomic nebude piť, kým nezíska grandslamový titul

MELBOURNE - Bernard Tomic bol ešte nedávno veľkou nádejou austrálskeho tenisu, ale viac ako hrou na dvorci sa zviditeľnil nočnými barovými excesmi, vyhľadávaním rozjarených dievčat, či násilníctvom svojho otca.

slovakia

left justify in out

Zlý chlapec austrálskeho tenisu si nedávno údajne vstúpil do svedomia. Mal vyhlásiť, že sa "nedotkne alkoholu, kým nezíska titul na grandslamovom turnaji". Server Tennisworldusa zverejnil toto jeho vyhlásenie, ale zároveň sa pýta, či to 22-ročný rodák zo Stuttgartu myslí naozaj vážne.

 

Momentálne figuruje na 66. priečke rebríčka ATP vo dvojhre a je austrálskou dvojkou za Nickom Kyrgiosom (53.). Tomic bol v nedávnej minulosti negatívne spájaný s Jamiem Pickeringom, ktorý je označovaný za legendu nočného života v Austrálii. Majiteľ množstva nočných klubov, ktorý mal v minulosti opletačky so zákonom pre predaj narkotík mladistvým pod 16 rokov, býval často videný v Tomicovej lóži počas jeho zápasov na tenisových turnajoch. Práve Pickering mal posunúť do médií novoročné predsavzatie svojho kamaráta nepiť alkohol, pokiaľ sa nebude tešiť z grandslamového titulu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies