Mimoriadna koaličná rada k zotrvaniu Mikulca vo funkcii nebude

NETKY.SK • 18 August 2021, 11:28 • 2 min
Mimoriadna koaličná rada k zotrvaniu Mikulca vo funkcii nebude

BRATISLAVA - Eduard Heger vysvetil, že namiesto mimoriadnej koaličnej rady k zotrvaniu Romana Mikulca vo funkcii ministra sa bude konať riadna koaličná rada.

slovakia

left justify in out

Riadna koaličná rada je naplánovaná na pondelok 23. augusta. S pôsobením Mikulca na pozícii ministra vnútra vyjadrili v poslednej dobe nespokojnosť predovšetkým predstavitelia hnutia Sme rodina. Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak svojho času povedal, že Mikulec nezvláda výkon svojej funkcie a na ministerstve má chaos.

 

img

 

Prečítajte si: Peter Pčolinský: Mikulec musí odstúpiť! Chce odobrať volebné právo nezaočkovaným

 

Predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský dokonca nedávno povedal, že by mal Mikulec zo svojej funkcie odstúpiť. Naopak, ministrovi vnútra vyjadrilo podporu hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), strana Sloboda a Solidarita (SaS) či strana Za ľudí. Zvolanie mimoriadnej koaličnej rady požadoval predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina).

 

Možno vás zaujme: Politológ o situácii koalície a ministra vnútra Romana Mikulca



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies