Tom DeLonge vydá v apríli sólový album

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 13:21 • 2 min
Tom DeLonge vydá v apríli sólový album

USA - Bývalý gitarista a spevák americkej kapely Blink-182 Tom DeLonge oznámil, že 21. apríla vydá sólový album s názvom To The Stars.

slovakia

left justify in out

 Nahrávka bude obsahovať staršie aj nové skladby, pričom fanúšikovia, ktorí si ju predobjednajú, budú mať od 9. marca k dispozícii prvý singel. Ďalšie dve skladby chce potom 39-ročný hudobník zverejniť 23. marca a 6. apríla. Ich názvy však zatiaľ neprezradil.

 

Blink-182 fungovali v rokoch 1992 až 2005 a počas tohto obdobia vydali päť štúdiových albumov, z ktorých komerčne najúspešnejší bol v poradí tretí s názvom Enema Of The State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy. Následne odohrali množstvo koncertov a potom sa zatvorili do štúdia, aby nahrali šiestu štúdiovku Neighborhoods obsahujúcu napríklad single Up All Night a After Midnight, ktorá vyšla v septembri 2011. Zatiaľ naposledy vydali výberovku Icon (2013). V januári tohto roka bubeník Travis Barker a basgitarista a spevák Mark Hoppus oznámili, že DeLonge nevystúpi s kapelou v marci na festivale Musink a nebude sa tiež podieľať na nahrávaní nového albumu. DeLonge následne tieto informácie poprel. Na spomínanom festivale však namiesto neho vystúpi Matt Skiba z formácie Alkaline Trio. Zatiaľ však nie je jasné, či sa stane plnohodnotným členom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies