Tom Cruise má zlomený členok: Natáčanie Mission Impossible 6 sa pozastavilo

NETKY.SK • 17 August 2017, 08:18 • 2 min
Tom Cruise má zlomený členok: Natáčanie Mission Impossible 6 sa pozastavilo

NEW YORK - Americký herec Tom Cruise si počas nakrúcania kaskadérskeho kúsku v akčnom trileri Mission Impossible 6, konkrétne pri preskakovaní z budovy na budovu v Londýne, zlomil členok.

slovakia

left justify in out

Harmonogram nakrúcania snímky, ktorá by sa do kín mala dostať na konci júla budúceho roku, to výrazne naruší, pretože štáb musí počkať na úplné uzdravenie hlavného hrdinu. Súčasne tlmočila hercovo poďakovanie za všetky prejavy solidarity a povzbudivé slová.

 

Päťdesiatpäťročná herecká hviezda je známa uprednostňovaním nakrúcania kaskadérskych kúskov bez využitia služieb stuntmanov. Tentoraz sa to Cruisovi stalo osudným.

 

Šiesta časť filmového cyklu Mission Impossible vzniká v réžii Christophera McQuarrieho a popri Cruisovi sa v nej objavia aj Henry Cavill, Rebecca Fergusonová, Angela Bassettová či Alec Baldwin.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies