Tofiloski bude chýbať Košiciam na neurčito

NETKY.SK • 28 August 2014, 16:28 • 2 min
Tofiloski bude chýbať Košiciam na neurčito

KOŠICE - Brankár Darko Tofiloski bude pre zranenie slabín chýbať tímu najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Košice na neurčito.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný macedónsky gólman sa zranil v nedeľňajšom dueli 7. kola Fortuna ligy proti Spartaku Trnava. Z ihriska musel odísť už v 5. min po jednom zo zákrokov. Pokúšal sa síce ešte chytať, no o niekoľko minút neskôr ho musel vystriedať iný Balkánec Nikola Stijakovič z Bosny a Hercegoviny, ktorý výrazne pomohol Košičanom k víťazstvu 2:0.

 

"Darkovi sa pri nekoordinovanom pohybe pri odkope obnovilo zranenie triesla, ktorým trpí už dlhšie. To trieslo je jeho slabinou, achillovou pätou. Chce to týždeň pokoja, počas ktorého sa ho snažíme dať dokopy fyzikálnou liečbou a medikamentmi, čo mu však nebráni v tréningoch, aj keď trénuje iba ľahšie. Je to Darkovo slabé miesto," povedal pre denník Korzár tímový lekár MFK Ľubomír Jacko. 

 

Košiciam patrí v ligovom pelotóne posledné 12. miesto, na konte majú tri body. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies