Pokutu až 800 eur musel zaplatil vodič za 214-kilometrovú rýchlosť na D1

NETKY.SK • 15 Marec 2019, 16:14 • 2 min
Pokutu až 800 eur musel zaplatil vodič za 214-kilometrovú rýchlosť na D1

TRENČÍN – Trenčianski diaľniční policajti zastavili na diaľničnom odpočívadle Zamarovce pri Trenčíne automobil značky Jeep Grand Cherokee, ktorému radarom namerali rýchlosť 214 kilometrov za hodinu.

slovakia

left justify in out

Ako o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, 59-ročný vodič prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 84 kilometrov za hodinu. 

 

Ako dôvod rýchlej jazdy uviedol, že sa s ním chcel niekto na diaľnici pretekať. K policajtom sa správal slušne, uvedomil si porušenie pravidiel cestnej premávky.

 

„Vodičovi policajti za prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti udelili najvyššiu možnú pokutu vo výške 800 eur, zaplatil ju na mieste,“ doplnila Antalová s tým, že skúška na alkohol bola negatívna.

 

Ďalší vodič si to "razil" cez dediny rýchlosťou 153 km/h v úseku, kde je povolená maximálne 90 km/h. Vodič sa priestupku priznal, na mieste mu bola uložená pokuta vo výške 400 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies