Tlačová konferencia po turnaji FABRIQ 4

NETKY.SK • 24 Január 2024, 17:04 • 2 min
Tlačová konferencia po turnaji FABRIQ 4

Po turnaji FABRIQ 4 sa uskutočnila tlačovka na ktorej Netky nemohli chýbať.

slovakia

left justify in out

Tlačová konferencia bola rozdelená len do jednej časti a jej trvanie nepresiahlo ani pol hodinu. Súčasťou tlačovky bol samozrejme Eduard Gerek, spolumajiteľ Fabriq mma ktorý zhodnotil celý turnaj. Vyzdvihol kvalitu amatérskych zápasov, poďakoval zúčastneným zápasníkom na tlačovke a aj nám novínarom za účasť na tlačovej besede.

 

Spolu s Eduardom Gerekom na tlačovke bol prítomný aj Robo Kmeťo, známy mma komentátor a aj komentátor samotného Fabriqu ktorý tlačovku viedol a usmerňoval ju. Po jeho úvodných slovách dostali možnosť pýtať sa média a my sme to využili.

 

Ak vás zaujímajú odpovede zápasnikov na naše otázky, sleduj nižšie v článku pripnuté video.

 

V zápase Viktora Conorta a Roberta Kokyho sa čakalo tvrdé KO z jednej alebo druhej strany. To však nevyšlo a Viktor Conorto prehral zápas nečakane na submisiu. Spýtali sme sa ho kde zlyhal a prečo podľa neho zápas skončil na zemi.

 

Denis Gondžala ako jeden z favoritov karty FABRIQ svoj zápas prehral. Jeho maďarský protivník ho zdolal na submisiu. Celé ukončenie zápasu bolo však veľmi čudné kedže väčšina ľudí nevidela dôvod na ukončenie. Denis Gondžala nám prezradil prečo zápas ukončil a aj to z akými komplikáciami do zápasu nastúpil.

 

Bartl vs. Odunjo mal byť hlavným vyvrcholením celého večera. Status hlavného zápasu však nenaplnil. Marek v ňom vôbec nepredviedol to čo natrénoval, jeho súper Odunjo ho “prešiel” v každom aspekte boja a práve preto Marek Bartl prehral na body. Práve Marek Bartl bol účastníkom tlačovej konferencie a spýtali sme sa ho presne na to, čo každý jeho fanúšik chce vedieť, kde zlyhal gameplan?

 

Nižšie v článku nájdete všetky odpovede v našom videu z tlačovej konferencie FABRIQ MMA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies