VIDEO: Streľba na pošte! Hlásia troch mŕtvych

NETKY.SK • 13 Október 2021, 06:08 • 2 min
VIDEO: Streľba na pošte! Hlásia troch mŕtvych

WASHINGTON - Polícia zatiaľ nepozná motív páchateľa a neprezradila ani mená obetí.

slovakia

left justify in out

Dvaja zamestnanci americkej pošty prišli v utorok o život pri streľbe v meste Memphis v americkom štáte Tennessee. Útočníka našli mŕtveho so strelným poranením, ktoré si zjavne spôsobil sám. Informovala o tom v noci na stredu agentúra AP s odvolaním sa na miestne úrady.

 

 

Prípad sa stal v časti Orange Mound, ležiacej juhovýchodne od centra Memphisu. Do areálu majú prístup iba zamestnanci poštyInšpektorka Poštovej služby Spojených štátov (USPS) Susan Linková uviedla, že po streľbe našli na mieste činu telá troch pracovníkov pošty.

 

Prečítajte si tiežVIDEO: Ohavný čin - tínedžeri zabili bezbranné kengury. Hrozí im väzenie

 

Hovorkyňa FBI Lisa-Anne Culpová potvrdila, že strelcom bol jeden zo zamestnancov pošty, ktorý sa následne sám zastrelil. Dodala, že prípad je predmetom vyšetrovania. Motív jeho konania zatiaľ nie je známy. "Poštová služba je zarmútená udalosťami, ku ktorým dnes došlo v Memphise. Naše myšlienky sú s rodinnými príslušníkmi, priateľmi a spolupracovníkmi obetí," uviedli vo vyhlásení USPS.

 

img

 

Ide už o tretiu streľbu v tomto meste ležiacom na západe Tennessee alebo v jeho okolí za posledné týždne. 

 

Podobný prípad sa stal 18. októbra 2010 v meste Henning v Tennessee. Páchateľ vtedy zastrelil počas poštovej lúpeže dvoch zamestnancov. Len minulý týždeň pritom pomenovali túto prevádzku po obetiach incidentu. 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies