TL: Nórsky brankár Volden je novou posilou Dukly Trenčín

NETKY.SK • 2 Január 2017, 19:19 • 2 min
TL: Nórsky brankár Volden je novou posilou Dukly Trenčín

TRENČÍN - Vedenie HK Dukla Trenčín angažovalo 24-ročného nórskeho brankára Larsa Voldena. Nová brankárska posila prišla zo švédskeho klubu Rögle BK. Trenčiansky klub potvrdil angažovanie Voldena na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Vedenie trenčianskeho klubu pred dvoma týždňami ukončilo spoluprácu s českým brankárom Janom Cháberom a Volden by mal zaujať jeho miesto pri mladom Petrovi Kutejovi.

 

"Sme radi, že sa nám podarilo podpísať Larsa, ktorý je výborný brankár. Verím, že to bude impulz pre celé mužstvo, aby začalo víťaziť a otočila sa nepriaznivo sa vyvíjajúca sezóna," uviedol na klubovej stránke generálny manažér Dukly Ján Kobezda.

 

Volden reprezentoval Nórsko v mládežníckych kategóriách. Po pôsobení v juniorskej fínskej lige ho draftoval Boston Bruins v roku 2011 v 6. kole. Volden nasledujúce dva roky chytal v najvyššej fínskej súťaži v Espoo Blues a uplynulé štyri roky pôsobil vo švédskom Rögle BK. Volden oblieka aj dres nórskej reprezentácie. Bol súčasťou nórskeho tímu na uplynulých piatich majstrovstvách sveta a štartoval aj na ZOH 2014 v Soči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies