Tipéri na Oktagone zarobili a toto je najvyššia výhra!

NETKY.SK • 11 November 2019, 09:59 • 2 min
Tipéri na Oktagone zarobili a toto je najvyššia výhra!

PRAHA - Pražská O2 aréna bola v sobotu dejiskom Oktagonu 15. Hoci bol program večera bohatý, pozornosť fanúšikov sa upriamovala predovšetkým na súboj dvoch velikánov MMA, Karlosa Vémolu a Attilu Végha.

slovakia

left justify in out

V sobotu večer sa akoby na pár hodín zastavil čas. Slovensko aj Česko očakávali "zápas storočia". Každý mal svojho víťaza, ktorému fandil a veril. Dlho očakávaný zápas sa skončil doslova skôr ako začal. Slovenský borec Attila Végh napokon favorita prekvapil už v prvom kole, keď mu uštedril KO.

 

img

Stávkové kancelárie si samozrejme taktiež nemohli nechať újsť túto jedinečnú príležitosť. Práve preto si mohli nadšenci tohto športu vsadiť na svojho favorita. Aj keď s počiatku bol kurz vyšší na Attilu Végha, tak blížiacim sa zápasom sa čísla vyyrovnávali. Celkové nábery na Oktagon 15 – viac ako 336-tisíc eur.

 

 

Vyplatené výhry – viac ako 500-tisíc eur

Počet tipérov – viac ako 9500

Počet tiketov – viac ako 25-tisíc

Najvyššia výhra – stávka 2972 eur v kurze 3,43 na víťazstvo A. Végha. Výhra 10 194 eur

Najviac náberov na príležitosť – 160-tisíc eur na víťazstvo A.Végha

 

 

„Počiatočný kurz, 1,6:1 favorizoval Karlosa Vémolu. Na českého bojovníka sme väčšinu času od vypísania stávky evidovali viac náberov, no s pribúdajúcim časom sa postupne situácia otočila a tipéri šli cestou vyššieho kurzu na Attilu Végha. Tento risk im napokon priniesol veľmi zaujímavé výhry,“ povedal PR manažér Tipsportu Filip 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies