TIP NA KNIHU: Keď má minca viac než iba dve strany a keď zakázané ovocie prestáva chutiť sladko

NETKY.SK • 17 Apríl 2022, 12:00 • 2 min
TIP NA KNIHU: Keď má minca viac než iba dve strany a keď zakázané ovocie prestáva chutiť sladko

Koľko sa už napísalo kníh o láske? Zrejme je to nespočítateľné, a ak by som sa spýtala kohokoľvek, odpoveď by bola približne rovnaká a sprevádzal by ju úsmev. Iste je citmi naplnených strán veľa-preveľa a človek, hoc i nesmierne zdatný v čítaní a vášnivo obľubujúci písmená, si musí naozaj dobre a uvážlivo vyberať, aby mu neušla dajaká ozaj fascinujúca zápletka.

slovakia

left justify in out

Laura Krauz je autorka pochádzajúca zo Slovenska, ktorá prostredníctvom debutového príbehu Zázrak zo skúmavky uistila i najväčšieho pochybovača, že ľúbiť je možné všelijako, že spojenie medzi mužom a ženou býva pevné ako skala i krehké ako piesok, ale láska, čo skutočne prenesie rieky do mora, sa rodí v srdci milujúceho rodiča.

 

img

 

Tretia strana mince

 

Priaznivcov si autorka akiste našla viac ako dosť, ale na ďalší jej počin si museli chvíľu počkať, museli si brúsiť zuby i pripravovať oči, aby opäť podľahli okúzľujúcemu pisateľskému štýlu. Ako sa však vravieva, a nie je to len povedačka, na niečo sa oplatí čakať, a tak je možnosť objednať si Tretiu stranu mince, pod ktorou sa, ako inak, autorsky podpísala Laura Krauz. O čom to je a vari môže mať jedna minca i viac ako dve strany, áno, aj tak sa dá pýtať, keď sa oboznámime s názvom, ktorý je, mimochodom, vskutku trefne zvolený.

 

img

 

Je to asi takto a nijako inak. Daniela, žena s predpokladmi na vybudovanie hodnotného a závideniahodného vzťahu, sa topí v prešľapoch. Kedysi to zažila, aj vášeň, aj tajomstvá, aj to neskutočné srdcabolenie, keď sa zdá, že vydržíme čokoľvek, len odlúčenie od milovaného bude nezvládnuteľné.

 

Dostihlo ju sklamanie, rany si nejako pozliepala, aby neboli viditeľné a neprekážali jej ráno odhodiť prikrývku a nadýchnuť sa ďalšieho dňa, ale viete, keď je raz čosi neuzatvorené, zrejme skôr alebo neskôr znovu nadíde čas, keď sa minulosť stretne s prítomnosťou.

 

img

 

Adopcia

 

Osamelosť Danielu nebaví, myslí si, že je pripravená byť ak nie manželkou, tak aspoň matkou. Na tento účel by jej mala poslúžiť adopcia a potom hádam samu seba zbaví opustenosti, potom hádam spozná všeliek. Len keby životy nebývali spletenejšie ako najparádnejšie vrkoče!

 

img

 

Pre Danielu sa totiž rozohrá rovnaká hra ako kedysi, opäť padá do intenzívneho vzťahu, opäť ochutnáva zo zakázaného ovocia. Minúty ubiehajú, a kým bude k sebe tisnúť adoptované dieťa, musí sa pozrieť pravde do očí a zodpovedať si, či jej túžba po materstve nepramení zo sebeckej potreby mať kohosi blízkeho. Či to nie je len náplasť, len druhá voľba, keď prvá sa nevydarila.

 

Tretia strana mince z vás zoblečie presvedčenie, že čo je zakázané, chutí i najlepšie a nevera, nevera sa ukáže v celej svojej nechutnej, zvodnej a desivej nahote.

 

Mohlo by vás zaujímať: TIP NA KNIHY: Tri dôvody, prečo čítať i vojnové príbehy a tri autorky, ktoré núkajú hotové čitateľské lahôdky

 

Nezabúdajte, že všetko nemusí byť také, aké sa javí a že meno Laura Krauz by ste si rozhodne mali zapamätať či dokonca zapísať. Verte mi, ešte vás prekvapí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies