Tínedžera zadržaného za útoky žieravinou obvinili

NETKY.SK • 16 Júl 2017, 08:58 • 2 min
Tínedžera zadržaného za útoky žieravinou obvinili

LONDÝN - Šestnásťročného mladíka, ktorého v piatok zadržala polícia v súvislosti s piatimi útokmi žieravinou v severnom a východnom Londýne, obvinili z pätnástich prečinov.

slovakia

left justify in out

Obvinenia zahŕňajú krádež, úmyselné ublíženie na zdraví a prechovávanie predmetu určeného na vypúšťanie škodlivej látky. Tínedžer je momentálne vo väzbe a v pondelok sa postaví pred súd pre mladistvých v Stratforde, informuje BBC.

K útokom, ktoré sa stali v priebehu 90 minút, došlo vo štvrtok v Hackney, Stoke Newingtone a Islingtone. Útočníci boli podľa Metropolitnej polície na mopede.

 

Všetky obete, ktoré tiež riadili moped, neskôr previezli do nemocnice, pričom jedna z nich utrpela "život meniace zranenia". Polícia tvrdí, že vyšetrovanie útokov pokračuje. V súvislosti s nimi zadržala aj 15-ročného mladíka, ktorého neskôr prepustila na kauciu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies