Raper Travis Scott ohlasuje očakávaný album Utopia a premietanie filmu Circus Maximus, na ktorom sa podieľal

NETKY.SK • 26 Júl 2023, 10:00 • 2 min
Raper Travis Scott ohlasuje očakávaný album Utopia a premietanie filmu Circus Maximus, na ktorom sa podieľal

HOUSTON - Americký raper Travis Scott včera ohlásil dlho očakávaný album Utopia. Avšak ešte deň predtým svetlo sveta uzrie aj jeho režijný debut na filmových plátnach s názvom Circus Maximus.

slovakia

left justify in out

Raper Travis Scott, rodák z amerického Houstonu, odkiaľ pochádzajú rapové legendy ako napríklad Bun B či Paul Wall, včera potvrdil podrobnosti o svojom novom albume a sprievodnom filme.

 

Circus Maximus je názov filmu, ktorý Scott potvrdil, že nakrútil po boku „niektorých z mojich obľúbených režisérov“. Plagát k filmu uvádza mená ako Gaspar Noé, Nicolas Winding Refn, Harmony Korine, Valdimar Jóhannsson a Kahlil Joseph medzi spolupracovníkmi na projekte. Film bude uvedený v kinách po Severnej Amerike 27. júla, čiže v našich kinách ho môžeme očakávať začiatkom budúceho augusta.

 

"Našli sme Utopiu po celom svete a nemôžeme sa dočkať na to, keď to s vami zažijeme. Uvidíme sa v Utopii," povedal Travis Scott na Instagrame. Krátke trailery k filmu zobrazujú scény z viacerých miest s niečím, čo vyzerá ako záznam z istého predstavenia.

 

Po filme Circus Maximus bude nasledovať Utopia, Scottov dlho očakávaný nový album, ktorý príde v piatok 28. júla. Rapper tweetoval dátum vydania albumu v utorok popoludní.

Klebety o filme Travisa Scotta sa šírili odvtedy, čo v roku 2021 podpísal produkčnú zmluvu s A24, spoločnosťou stojacou za úspešnými titulmi ako Midsommar a Everything Everywhere All at Once.

Opis filmu Circus Maximus na internetovej stránke AMC znie: "Pripravte sa na vstup do Cirkusu Maximus ako Travis Scott berie svoje publikum na myseľ ohýbajúcu vizuálnu odyseu po celom svete, utkanú reproduktorovo chrastiacimi zvukmi jeho nadchádzajúceho albumu Utopia. Film je nadreálna a psychedelická cesta, spájajúca zbor vizionárskych filmových tvorcov z celého sveta v kaleidoskopickom výskume ľudských skúseností a sily zvukových scén."

Scott naznačoval príchod nového albumu Utopia už mnoho mesiacov dozadu. Minulý týždeň vydal novú skladbu, "K-POP", na ktorej sú aj The Weeknd a Bad Bunny. Vypočujte si novú skladbu na spodku článku.

Rapper a šéf vydavateľstva Cactus Jack by mal vystúpiť pred Pyramídami v Gíze v Egypte na podujatí s priamym prenosom v piatok 28. júla. V súvislosti s touto udalosťou však došlo k následným nejasnostiam, pretože Egyptský syndikát hudobníkov uviedol, že by zrušil akúkoľvek licenciu potrebnú na účinkovanie, čiastočne kvôli Scottovým údajným nešpecifikovaným „rituálom.“ Promotéri Live Nation to však popreli a vyhlásili, že to bude pokračovať podľa plánu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: The Fader, Billboard, Wikipedia Foto: NPR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies