Tínedžer začal strieľať po rodine: Povedali mu, že má vstať z postele a ísť do školy

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 16:48 • 2 min
Tínedžer začal strieľať po rodine: Povedali mu, že má vstať z postele a ísť do školy

NASHVILLE – Iba šestnásťročný chlapec bol obvinený z toho, že začal strieľať po svojej rodine po tom, čo mu povedali, že má „vstať z postele a ísť do školy“.

slovakia

left justify in out

Mladík z amerického mesta Nashville v štáte Tennessee zastrelil svoju starú mamu Earline Hill, 12-ročnú sestru a šesťročného synovca. Údajne sa im najskôr vyhrážal, a potom vytiahol z nočného stolíka zbraň.

 

Earline do „schytala“ dvakrát, jeho synovec a sestra našťastie nedostali priamy zásah a guľky ich len oškreli. Jeho matka a dvojročná sestra, ktoré sa v čase streľby nachádzali doma, neutrpeli žiadne zranenia.

 

Po streľbe mladík opustil miesto činu a zbraň nechal v neďalekom byte, kde ju našla polícia. Chlapca našli na neďalekých koľajniciach.

 

 

 

Stará mama Earline Hill sa momentálne nachádza v nemocničnom zariadení univerzity Vanderbild a nie je v kritickom stave. Jeho sestra a synovec boli hospitalizovaní na detskom oddelení.

 

Chlapec má na krku obvinenie z pokusu o trojnásobnú vraždu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies