Tiger Woods sa vracia do súťažného kolotoča

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 10:43 • 2 min
Tiger Woods sa vracia do súťažného kolotoča

AUGUSTA - Golfová hviezda Tiger Woods sa po dvojmesačnej prestávke opäť vracia do súťažného diania.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný Američan na svojej oficiálnej stránke potvrdil, že sa zúčastní na turnaji Masters v Auguste v americkom štáte Georgia (9. - 12. apríla). "Budem na turnaji Masters. Je to pre mňa veľmi dôležité chcem byť pri tom. Tvrdo som pracoval na mojej hre. Teším sa na súťaž v Auguste a ďakujem všetkým, ktorí ma podporovali," uviedol Woods.


Ako je známe, kalifornský rodák sa začiatkom februára rozhodol, že si na nejaký čas oddýchne od "turnajového kolotoča". Niekdajší dlhoročný líder svetového rebríčka v ostatnom období nedosahoval očakávané výsledky a navyše mal zdravotné problémy s chrbtom. Woods vtedy pre New York Times uviedol, že znova potrebuje v sebe objaviť radosť z golfu. "Práve teraz potrebujem veľa pracovať na svojej hre a zároveň tráviť čas s ľuďmi, ktorí sú pre mňa dôležití," povedal Woods vo svojom nedávnom vyhlásení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies