Thomas Puskailer uvedie ďalšie predstavenia hudobnej komédie

NETKY.SK • 18 Február 2016, 12:58 • 2 min
Thomas Puskailer uvedie ďalšie predstavenia hudobnej komédie

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer pripravuje ďalšie predstavenia Slovak Showbiz For Beginners.

slovakia

left justify in out

 Interpret má v bratislavskom Dome kultúry Zrkadlový háj rezervované zatiaľ štyri vystúpenia, počas ktorých chce návštevníkom a návštevníčkam ukázať aj nové témy týkajúce sa slovenského šoubiznisu.


Hudobnú komédiu na spomínanom mieste uvedú 16. marca, 5. mája, 7. októbra a 2. decembra. "Oslovil nás producent Domu kultúry Zrkadlový Haj v Petržalke s tým, že sa mu naša hudobná komédia veľmi páči. Nám sa zas páčili priestory a chceme urobiť aj malú príjemnú zmenu pre divákov. Predstavíme im úplne nový koncept zábavy, kde v cene vstupného dostanete aj pohár vína na privítanie a uvoľnenie sa do pohody. Každé predstavenie prináša niečo nové. V slovenskom šoubiznise sa stále niečo deje a máme taký blok 'novinky', kde aktuálne meníme témy," uviedol rodák z mesta Lichtenvoorde, s ktorým na projekte spolupracuje Martin Madej, známy vďaka hitom Bobi alebo Ferrari či muzikálom Príbeh Ulice 2, Tančiareň alebo Boyband.

 


Podľa speváka je šoubiznis všade rovnaký. "Je to všade na svete to isté, či je to Slovensko, Česko, Nemecko, Anglicko alebo Holandsko. Je to bublina, ale tú bublinu potrebuješ, keď ako umelec vystupuješ, spievaš, tvoríš. Ja rád zabávam ľudí a to mi práve šoubiznis umožňuje. Ide to ruka v ruke," vyjadril sa interpret, ktorý sa na projekte podieľa aj ako producent. "Je to vlastne po prvý raz, čo som sa ujal aj role producenta v divadelnom smere. Táto výzva ma lákala už dlhšie. Povedal som si, že chcem urobiť niečo, kde bude hlavnou náplňou hudba a satira. Kladné hodnotenie divákmi, ale aj ľuďmi z brandže ma veľmi teší, nabíja a poháňa vpred," dodal 34-ročný spevák.


Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies