Polícia adresovala Ibrahimovi Maigovi netradičnú výzvu

NETKY.SK • 29 Máj 2021, 17:41 • 2 min
Polícia adresovala Ibrahimovi Maigovi netradičnú výzvu

Polícia vyzvala známeho herca a speváka Ibrahima Maigu, aby šiel pomáhať slovenským lekárom. Urobila tak prostredníctvom statusu na sociálnej sieti na profile Hoaxy a podvody – Polícia SR, ktorým reagovala na Maigov príspevok.

slovakia

left justify in out

Na pofidérne aktivity Ibrahima Maigu na internete už polícia upozorňovala už viackrát. "V honbe za lajkmi a akýmsi falošným pocitom popularity je schopný napísať aj najväčšiu tuposť, len aby mal pocit, že ho ľudia majú radi," napísala polícia na sociálnej sieti. 

 

img

 

Najnovšie si podľa polície zobral Maiga "na paškál skutočnú osobnosť so skutočným talentom moderátora Júliusa Viršíka". Jeho smrť je od prvej minúty zneužívaná posobne zmýšľajúcimi ľuďmi. "Je to najväčší hyenizmus," dodala polícia.

 

Napriek tomu, že polícia už verejne napísala na sociálnej sieti, ako to bolo so smrťou moderátora Viršíka, a že k výsledkom jeho pitvy sa už vyjadrilo aj Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky, Maiga na sociálnej sieti šíril mýtus o smrti Júliusa Viršíka. Našli sa však aj ľudia, ktorí mu tieto tvrdenia vyčítali. Maiga ich nenechal na svoju reakciu dlho čakať.

 

Prečítajte si tiež: Ibrahim Maiga šíri bludy na sociálnych sieťach. Tentokrát zdieľal hoax o 2,5 miliarde obetí očkovania!

 

"Áno som konšpirátor, lebo som si dovolil mať vlastný názor a neveriť všetkému čo mi systém tlačí do hlavy. Máte právo veriť čomu chcete, máte právo ma nazvať konšpirátorom, lebo ja som nikto, len Ibrahim Maiga, a oni sú páni dokonalí, zvaní Ministerstvo zdravotníctva, a preto len oni môžu mať pravdu, lebo tak hlásia, prosím, prosím, všetci sa dajte očkovat niekoľkonásobne, veď je to váš život. My, takzvaní konšpirátori, máme tiež právo na svoje názory," reagoval Maiga.

 

Netradičná žiadosť

Polícia zareagovala. "Pán Maiga, skúste raz v živote spraviť niečo užitočné. Buď mlčte, alebo choďte pomáhať lekárom na Slovensku, v štáte, ktorý vás prijal a ponúkol Vám podmienky na Vašu krátku umeleckú kariéru," odkázala polícia maigovi prostredníctvom sociálnej siete.
 

Polícia vyzvala známeho herca a speváka Ibrahima Maigu, aby šiel pomáhať slovenským lekárom. Zároveň poukázala na fakt, že status o škodlivosti očkovania opakovane šíri osoba, ktorej korene siahajú do afrického Mali. Práve Mali totiž patrí medzi niekoľko štátov sveta, do ktorého nemôže nikto vstúpiť bez absolvovania očkovania proti žltej zimnici.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies