The Paranoid zahrajú na Ekofeste aj novú skladbu

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 12:58 • 2 min
The Paranoid zahrajú na Ekofeste aj novú skladbu

BRATISLAVA - Slovenská kapela The Paranoid zahrá na trnavskom Ekofeste, ktorý sa bude konať 25. júna v amfiteátri Kamenný mlyn, aj skladbu z pripravovaného albumu.

slovakia

left justify in out

"Momentálne sme zavretí v štúdiu a nahrávame nový album, ktorý uzrie svetlo sveta v septembri tohto roka. Fanúšikovia sa rozhodne majú na čo tešiť. Na Ekofeste zahráme našu novú letnú šou a, samozrejme, aj novinku z pripravovaného albumu. Verím, že to bude skvelý večer," prezradil frontman kapely Igor Belaj.


Výťažok z predaja vstupeniek na festival organizátori venujú na zveľaďovanie životného prostredia v Trnave a okolí. Táto myšlienka nadchla aj muzikantov z The Paranoid. "Pamätám si, že sme na tomto festivale hrali ešte v našich začiatkoch, neviem presne, ale myslím, že to bol rok 2008. Odvtedy sa Ekofest posunul dopredu, zväčšil sa, ako sa len dalo. Veľmi sa tešíme na atmosféru tohto skvelého festivalu a užijeme si ju s našimi fanúšikmi naplno. Ekofest vnímame veľmi pozitívne, páči sa nám jeho podstata, ktorá je jasná už z názvu festivalu. Veľmi radi ho podporíme svojou účasťou," povedal spevák.


Na podujatí sa predstavia aj Hex, Gladiator, Hudba z Marsu, Konflikt, Wasabi Circus a Symfóbia. "Myslím si, že každá kapela miluje open air podujatia. Po trištvrte roku v kluboch a kulturákoch sa aj my na letné festivaly neskutočne tešíme, a to hlavne kvôli atmosfére a ľuďom, ktorých stretneme a spoznáme. Je to droga pre všetkých hudobníkov a sen každého interpreta, aby hral pred ľuďmi, ktorí spievajú jeho piesne. Je to pre nás odmena, keď je publikum nabudené a baví sa. Nič lepšie nemôže kapela zažiť," vyjadril sa Belaj.


The Paranoid vznikli v roku 2002, no za svoj oficiálny začiatok považujú až rok 2007, keď do kapely prišiel gitarista Roman Birkuš. Prvý album s názvom Posledný nádych vydali v júli 2010. O dva roky neskôr uviedli na trh nahrávku Dva svety. Tretí a zatiaľ posledný počin Sedem vydali predvlani v marci.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies