Thajboxer Moravčík prvým kopom zlomil súperovi nohu

NETKY.SK • 28 Október 2012, 19:37 • 2 min
Thajboxer Moravčík prvým kopom zlomil súperovi nohu

Thajboxer Moravčík prvým kopom zlomil súperovi nohu - Ostatné športy Slovenský thajboxer Vladimír Moravčík sa vrátil do profesionálneho ringu štýlovo, keď v sobotu na podujatí Nitrianska noc bojovníkov zlomil nohu Portugalčanovi Josemu Barradasovi už v pi

slovakia

left justify in out

img

Slovenský thajboxer Vladimír Moravčík sa vrátil do profesionálneho ringu štýlovo, keď v sobotu na podujatí Nitrianska noc bojovníkov zlomil nohu Portugalčanovi Josemu Barradasovi už v piatej sekunde zápasu.

Tridsaťročný Moravčík sa predstavil v ostrom súboji prvýkrát od mája, keď ho v súboji o titul majstra sveta organizácie WMC v kategórii do 72,6 kg knokautoval Jodsanklai Fairtex. Práve s fenomenálnym Thajčanom Barradaso v minulosti prehral až na body a očakával sa tak napínavý súboj. Ten sa napokon skončil veľmi rýchlo, keďže Moravčík zložil súpera hneď prvým lowkickom. 

"Vedel som, že je to kvalitný borec a bol som trochu v neistote, pretože boxoval v opačnom garde. Nevedel som, ako to dopadne, ale veril som si a tešil som sa na zápas. Takýto priebeh som naozaj nečakal a zrejme ani môj súper. Zle vykryl kop, takéto niečo sa stane naozaj zriedka. Bola to pre neho skutočná smola, lebo to mohol byť vyrovnaný zápas. Teší ma, že som vyhral, no zo športového hľadiska ma mrzí takéto zranenie súpera, ktoré ho na nejaký čas vyradí z ringu," povedal po zápase Moravčík.

Banskobystričan musel sám nútene pauzovať vyše mesiaca, keďže po dueli s Jodsanklaiom si liečil prasknutú sánku. "V lete som si doprial okrem liečenia tiež dostatok oddychu a na súboj s Barradasom som sa pripravoval približne dva mesiace," dodal Moravčík, ktorého v decembri čaká súboj v Bratislave so súperom z Francúzska.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies