Texaský masaker motorovou pílou sa vracia v novom a desivejšom kabáte

NETKY.SK • 24 Február 2022, 06:00 • 2 min
Texaský masaker motorovou pílou sa vracia v novom a desivejšom kabáte

Leatherface je naspäť! Po takmer päťdesiatich rokoch skrývania sa je vrah opäť na scéne a malá skupina kamarátov v texaskom mestečku bude mať čo robiť, aby si zachránila život.

slovakia

left justify in out

Iba ťažko by sme vo veľkom dave hľadali niekoho, kto naozaj nikdy nepočul o Texaskom masakri motorovou pílou.  

 

 

Píše sa rok 1973 v Texase. Skupina priateľov sa vydáva na výlet a po ceste naberú podivného stopára, ktorý sa začne sám rezať. Radšej ho vysadia, ale tieto zvláštne veci nekončia. Skupina sa vydáva na prechádzku a narazí na malý opustený domček. Po vstupe do vnútra sa však začína skutočný horor. Zostáva jediná živá, ktorou je Sally (Marilyn Burns).  

 

img

 

Ak hovoríme o pôvodnom filme z roku 1974, tak hovoríme o kultovom filme. Nový Texaský masaker prirodzene nadväzuje na pôvodnú snímku. Skupina influencerov prichádza do takmer opusteného malého mesta s plánom toto miesto oživiť. Miestni však nie sú nadšení, predovšetkým istý postarší pán, ktorý nosí na tvári masku z ľudskej kože.

 

img

 

Neskôr sa objaví aj jediná živá z pôvodného filmu, Sally. Herečka Marilyn Burns, bohužiaľ, zomrela v roku 2014, rolu vo filme teda stvárnila Olwen Fouere.  Film je už deviatym v sérii Texaský masaker, ale nadväzuje iba na originálny snímok a dej ostatných filmov v sérii úplne ignoruje. Nie je teda potrebné poznať dejovú líniu predchádzajúcich filmov. 

 

 Film môžete nájsť na Netflixe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies