Tenistka Evertová: Bez výpadku Selešovej by Grafová nemala 22 grandslamových titulov

NETKY.SK • 25 August 2016, 14:35 • 2 min
Tenistka Evertová: Bez výpadku Selešovej by Grafová nemala 22 grandslamových titulov

BRATISLAVA - Ak by Monicu Selešovú nebodol fanatik Günter Parche 30. apríla 1993 v Hamburgu nožom do chrbta, nemala by Nemka Steffi Grafová na konte 22 grandslamových titulov vo dvojhre a Američanka Serena Williamsová by už teraz bola osamotenou rekordérkou veľkej štvorky v tzv. otvorenej ére.

slovakia

left justify in out

S takýmto podsunutým názorom súhlasila prostredníctvom svojho verifikovaného twitterového konta americká legenda Chris Evertová. Po upozornení, že takéto tvrdenie nie je práve najtaktnejšie voči Grafovej, Evertová napísala:

 

"Sformulujem to teda lepšie, aby som v ničom neurazila Steffi. Monica by získala viac grandslamových titulov, ak by ju nebodli do chrbta." Útok S. Williamsovej na maximum tzv. otvorenej éry bude jedným z headlinov newyorských US Open (29. augusta - 11. septembra). Selešová najmä pod vplyvom psychického šoku absentovala do augusta 1995, teda viac ako dva roky.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies