Tenisti Murray a Soares sa stali najlepším deblovým párom v roku 2016

NETKY.SK • 18 November 2016, 15:32 • 2 min
Tenisti Murray a Soares sa stali najlepším deblovým párom v roku 2016

LONDÝN - Britský tenista Jamie Murray a Brazílčan Bruno Soares sa stali najlepším párom roka 2016 vo štvorhre.

slovakia

left justify in out

O definitíve ich prvenstva v bodovaní ATP Doubles Race rozhodla piatková prehra Pierre-Huguesa Herberta a Nicolasa Mahuta s Fínom Henrim Kontinenom a Austrálčanom Johnom Peersom na výberovom šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne. Francúzi pricestovali na "Masters" ako lídri sezóny, ale prehrali všetky tri svoje zápasy v základnej A-skupine, zatiaľ čo J. Murray a Soares prešli z B-skupiny do sobotňajšieho semifinále s bilanciou 3:0.

Jamie Murray možno bude silvestrovať na vrchole "Race" so svojím bratom Andym, ktorý sa môže stať koncosezónnou jednotkou vo dvojhre, ak v britskej metropole odrazí nápor Srba Novaka Djokoviča.

Výbuch Herberta a Mahuta v Londýne zároveň znamená, že prvý menovaný môže k 21. novembru prísť o pozíciu lídra dlhodobého deblového renkingu pre nasadzovanie. Stane sa to, ak jeho prenasledovateľ Soares získa po boku J. Murrayho londýnsky titul.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies