Tenisti Cash, Stich a Suková možno pribudnú do Siene slávy

NETKY.SK • 6 September 2017, 11:52 • 2 min
Tenisti Cash, Stich a Suková možno pribudnú do Siene slávy

NEWPORT - Česká bývalá tenistka Helena Suková, Austrálčan Pat Cash a Nemec Michael Stich sú medzi nominovanými na pribudnutie do Medzinárodnej siene slávy v Newporte v USA v roku 2018, ponúkla ich výberová komisia.

slovakia

left justify in out

Menoslov možných nových členov zverejnili v utorok v programe Live from the US Open špecializovanej televíznej stanice Tennis Channel.

 

Na zozname adeptov sú aj Švéd Anders Järryd a Holanďan Tom Okker. Všetci piati sa uchádzajú v kategórii hráčov, dodal web International Tennis Hall of Fame a skonštatoval, že tentoraz nie sú žiadni kandidáti zo sekcie vozičkárov či osobností s významným prínosom pre odvetvie.

 

Voľba nových členov sa uskutoční na jeseň a laureátov oznámia v prvom štvrťroku 2018. Slávnostné uvedenie sa tradične uskutoční v júli. V International Tennis Hall of Fame je 252 osôb z 23 krajín.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies