Oktagon 20: Paulus zvíťazil

NETKY.SK • 31 December 2020, 15:12 • 2 min
Oktagon 20: Paulus zvíťazil

Roman Paulus zvíťazil nad Tomášom Zajacom a získal titul Oktagonu do 70 kíl.

slovakia

left justify in out

Roman Paulus, zverenec Atillu Végha sa stal majstrom Oktagonu vo váhe do 70 kíl. Stalo sa to na turnaji Oktagon 20 proti Tomášovi Zajacovi. Nádejný slovenský talent Paulus zvíťazil vo všetkých kolách 49:46, 49:46, 48:47. Paulus predviedol koncetrovaný výkon a proti skúsenejšiemu Zajacovi ukázal mladícku dravosť a energiu. Svojho súpera porazil vďaka cieľavedomosti v stoji a neomylným úderom na zemi. 

 

Nový šampión aby sa prepracoval k tomuto zápasu vyhral nad esami bojovníkov v postoji. Najprv vyhral nad Vladimírom Lengálom, veľmi skúseným boxerom, potom nad svetovou špičkou v thajskom boxe. Paulus po vyhodnotení zápasu  sa Paulus rozplakal a poklonil sa ´pasu na zemi. 

 

Mladý ešte len 20 ročný zápasník patrí medzi talenty slovenského MMA. Je členom Spartacus Fight Gym v Trnave a tréning mu vedie šampión Bellatoru a Oktagonu Atilla Végh. Roman Paulus zaknihoval svoje deviate víťazstvo v MMA, jeho bilancia je 9-1. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies