Komplikácia pre Tottenham, zranenie Kanea je vážne

NETKY.SK • 12 Apríl 2019, 17:32 • 2 min
Komplikácia pre Tottenham, zranenie Kanea je vážne

LONDÝN - Víťazstvo Tottenhamu Hotspur nad Manchestrom City (1:0) v úvodnom štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2018/2019 si vyžiadalo aj daň v podobe zranení anglických reprezentantov Harryho Kana a Deleho Alliho.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný kanonier "kohútov" utrpel zranenie postranných väzov v členku a je možné, že v tejto sezóne si už nezahrá. Mimo hry bude istý čas aj 23-ročný stredopoliar Dele Alli, ktorý si zlomil kostičku v ľavej ruke. Jeho zdravotný stav ešte posúdia pred sobotňajším zápasom Premier League proti Huddersfieldu.

 

 


Autor 24 tohtosezónnych gólov a najlepší strelec MS 2018 v Rusku Harry Kane sa pokĺzol pri blokovaní Fabiana Delpha a bolesť v členku bola taká veľká, že musel okamžite striedať už v 58. min utorkového súboja na White Hart Lane. "Je to pre nás komplikácia. Uvedomujeme si, že nám bude chýbať možno až do konca tejto sezóny. Veľa času na zotavenie mu nezostáva," uviedol tréner Tottenhamu Mauricio Pochettino.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👊 @hm_son7 rounding things off last season against Huddersfield at home 💙🇰🇷 #COYS #THFC

Príspevok, ktorý zdieľa Tottenham Hotspur (@spursofficial),

 

"Som zdrvený z toho, že som nemohol dohrať zápas, ale každá takáto nepríjemnosť je zároveň šanca vrátiť sa silnejší ako predtým. Je skvelé, že spoluhráči to dotiahli do víťazného konca aj bezo mňa," napísal Harry Kane na sociálnej sieti.

V anglickej Premier League bojuje Tottenham o tretiu priečku, momentálne zaostáva o 2 body za londýnskym rivalom FC Chelsea. Na európskej scéne, v tomto prípade rovnako aj anglickej, čaká na Spurs odveta štvrťfinále proti ManCity 17. apríla na Etihad Stadium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona