Televízny reportér v snehu až po pás

NETKY.SK • 14 December 2018, 14:46 • 2 min
Televízny reportér v snehu až po pás

JAPONSKO - Spravodajský štáb v Japonsku bol zachytený pri predpovedi snežných správ po tom, ako miestny obyvateľ umiestnil fotografie na sociálne siete.

slovakia

left justify in out

Reportér verejnoprávnej televízie NHK informoval o "hlbokom snehu" v meste Sukayu, ktoré bolo 9. decembra pokryté čerstvou nádielkou snehu. 

 

img

 

Poukázal na to, ako na mieste veľmi sneží, keď stál po pás v snehu. Ale fotky na sociálnych sieťach z mesta prezrádzali, že správy o počasí sú viac ako prehnané. Pravda bola však taká, že mesto nebolo pokryté v rovnakej hĺbke snehu, ako reportér sám pred kamerami prezentoval.

Obrázky ukazujú, že reportér zámerne stojí v snehu pri okraji cesty až po pás.      

 

"Čo to preboha robí?", vyjadril sa miestny obyvateľ.

 

V meste Sukayu, ležiacom na severe Japonska síce snežilo, ale hlboký sneh by sa mohol v tom čase nachádzať len mimo mesta.

Miestny štáb  ale ako formu ospravedlnenia sa verejnosti, natočil videozáznam už pravého napadnutého snehu na nasledujúci deň. Ukázalo sa, že sneh je príliš hlboký. Reportér sa snažil pohybovať, ale celá oblasť za ním bola pokrytá hrubou vrstvou čerstvo napadnutého snehu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

積雪40cm 何のその!#sukayu #hakkoda#snow

Príspevok, ktorý zdieľa Ryosuke Mayama (@blackcat6638),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies