Televízie majú obrovskú konkurenciu: Na Slovensku už môžete pozerať filmy a seriály cez Netflix

NETKY.SK • 7 Január 2016, 12:38 • 2 min
Televízie majú obrovskú konkurenciu: Na Slovensku už môžete pozerať filmy a seriály cez Netflix

BRATISLAVA – Konečne sme sa dočkali. Počas technologickej konferencie CES v Las Vegas oznámil, šéf Netflixu Reed Hastings, že službu Netflix budú môcť používať obyvatelia ďalších 130 krajín.

slovakia

left justify in out

Služba je teda dostupná na Slovensku, Česku, alebo aj Rusku, Indii. Dokopy pokrýva už takmer 200 krajín sveta. Čína však naďalej ostáva bez pripojenia.

 

 

 

Čo je Netflix?

Netflix je najväčší online prehrávač filmov a seriálov, kde môžete neobmedzene pozerať všetok obsah za mesačný poplatok. Ten sa pohybuje od 7,99 € mesačne až do 12 € mesačne. Prvý mesiac je zadarmo.

 

Celý obsah je v angličtine a pri niektorých filmoch a seriáloch možno nájdete aj české titulky. Na slovenčinu si však budeme musieť počkať.

 

 

Netflix je budúcnosť

Rok 2016 má byť pre Netflix prelomový. Spoločnosť sa rozhodla vytvoriť až 31 vlastných seriálov a viac ako 20 celovečerných filmov a dokumentov.

 

Spoločnosť chce neustále expandovať a ich cieľom je Čína.

 

Na Slovensku je však zatiaľ výber seriálov a filmov obmedzený a nevieme kedy pribudnú nové tituly. Podľa informácií zo začiatku roka, by mal Netflix púšťať aj slovenské seriály.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies