Tehotnú ženu vo Viedni zrazila električka, zvedavci s mobilmi bránili záchranárom v práci!

NETKY.SK • 7 Júl 2017, 20:36 • 2 min
Tehotnú ženu vo Viedni zrazila električka, zvedavci s mobilmi bránili záchranárom v práci!

VIEDEŇ - Ostrú kritiku adresovali dnes viedenská polícia i záchranári stovkám zvedavcov, ktorí vo štvrtok vážne komplikovali úsilie o záchranu matky vo vysokom štádiu tehotenstva a jej 18-mesačného syna zrazených blížiacou sa električkou. Napriek snahe vodiča sa kolízii nepodarilo zabrániť.

slovakia

left justify in out

Žena na následky ťažkých zranení hlavy po prevoze do nemocnice zomrela. Lekári síce urobili maximum pre záchranu života jej ešte nenarodeného dieťaťa, avšak napriek cisárskemu rezu sa to napokon nepodarilo.

 

Chlapček, ktorého držala na rukách, utrpel zlomeniny, ale dnes sa jeho zdravotný stav zlepšil, informoval rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF.

 

Záchranári však kritizovali zvedavcov, ktorí na určitý čas dokonca zabránili použitiu defibrilátora, pretože neeticky sa usilovali incident zvečniť a nedopriali im potrebný priestor a pokoj pre prácu.

 

Polícii sa síce napokon podarilo situáciu trocha znormalizovať, avšak v budúcnosti mieni pri podobnom správaní občanov postupovať tvrdšie, pričom v dnešnom stanovisku nevylúčila ani predbežné zadržanie zvedavcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies