Tehotná žena sa zachovala veľmi nevhodne: Takto oklamala svojich kolegov!

NETKY.SK • 31 Máj 2018, 10:03 • 2 min
Tehotná žena sa zachovala veľmi nevhodne: Takto oklamala svojich kolegov!

Budúca mamička si poriadne zavarila, myslela si totiž, že prekabáti svojich kolegov. Na jednu dôležitú vec však pozabudla.

slovakia

left justify in out

Tehotenstvo je vraj jedným z najkrajších období života ženy. Nie vždy je ale tomu tak. Niektoré dámy počas všetkých deviatich mesiacov trpia mnohými zdravotnými ťažkosťami, ktoré ich doslova vyradia zo života. Na podobné problémy sa odvolávala aj istá mladá žena, ktorá sa rozhodla, že zo svojho očakávania vyťaží maximum.

 

Budúca mamička krátko po tom, ako zistila, že je tehotná, oznámila svojim kolegom v práci, že trpí komplikáciami známymi ako Hyperemesis Gravidarum (HG). Ide o nepríjemnú záležitosť, kedy má žena problémy so žalúdočnou nevoľnosťou nielen počas prvého trimestra, ale často až do konca tehotenstva. Zvracanie je v nejednom prípade také intenzívne, že dochádza k úbytku hmotnosti, dehydratácii a celkovému vysileniu. Rodičky s týmto problémom obvykle nie sú schopné ani chodiť, a tak väčšinu gravidity strávia na lôžku.

 

Niet sa preto čo čudovať, že empatickí pracovný tím svoju kolegynku ľutoval a robil všetko pre to, aby jej to zjednodušil. Jej povinnosti si preto rozdelili medzi seba, aby ona mohla v pokoji doma odpočívať. Avšak vzhľadom na to, že situácia pretrvávala dlhé týždne, firma sa rozhodla na uvoľnené pracovné miesto prijať posilu. Čoskoro však prišlo prekvapenie.

 

Jedna z kolegýň budúcej mamičky si na sociálnej sieti všimla zvláštne fotografie. Dostala sa k nim cez svoju priateľku, ktorá sa poznala s indisponovanou pracovníčkou. Bola na nich žena, ktorá mala ležať v posteli s diagnózou HG, rozhodne však nevyzerala choro. Užívala si dovolenku v Grécku so svojím priateľom, pričom nepohrdla ani dobrou stredomorskou kuchyňou. Na fotografiách bola spokojná, vysmiata, jedla aj plávala v mori. Je jasné, že pokiaľ by skutočne HG trpela, v žiadnom prípade by nemohla letieť lietadlom ani si užívať príjemné chvíle na pláži. Zdá sa teda, že svojich kolegov a ich dobrosrdečnosť bezohľadne využila!

 

Rozhorčená pracovníčka dlho uvažovala, či svoje zistenie spomenúť pred šéfom, nakoniec sa ale rozhodla, že tak v záujme firmy urobí. Ten sa, samozrejme, rozhodol, že z takéhoto konania vyvodí dôsledky, začal však tým, že arogantnú „tehuľku“ požiadal o facebookové priateľstvo. Ktovie, čo sa narýchlo rozhodne urobiť s dovolenkovými fotkami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies