V Tatrách sa spustila streľba! Ozbrojený muž je stále na úteku

NETKY.SK • 24 August 2020, 09:19 • 2 min
V Tatrách sa spustila streľba! Ozbrojený muž je stále na úteku

Bol to víkend v tatrách ako každý iný. Na brehu Štrbského plesa sa však atmosféra behom pár minút rapídne zmenila.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral po 18 hodine
Ozbrojený muž sa dostal do chaty plnej hostí zrejme zadným vchodom cez kuchyňu. Napätie sa stupňovalo, keď si dvoch ľudí zobral ako rukojemníkov a žiadal peniaze. Dokonca mal aj vystreliť "výstražné" rany do stropu. 

 

Panika 

V hoteli po výstreloch zavládla panika. Návštevníci sa skrývali pod stoly, niektorí dokonca vyhadzovali deti z okien, aby ich dostali preč z dosahu útočníka.

 

Opis svedka 

Svedok Jozef Zumer pre Plus JEDEN DEŇ opísal chvíle hrózy nasledovne:"Zobral nás do reštaurácie a po dvoch výstražných výstreloch do stropu povedal, že pokiaľ mu nedáme peniaze, jedného z nás zabije." Šéf reštaurácie to takto predostrel pre Slovenský rozhlas. 

 

img

 

Identifikácia páchateľa

Muž so zbraňou hovoril v poľštine. Oblečené mal sivé tepláky aj mikinu rovnakej farby. Na chrbte mu visel modrý ruksak. Identifikácia tváre je takmer nulová - mal nasadené rúško. Bol vysoký nad 180 cm a športovej postavy. Polícia už od včerajších hodín uzavrela všetky cesty v okolí a po neznámom naďalej pátra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies