TE: Banská Bystrica a Orange 20 3:2 vo vloženom zápase

NETKY.SK • 3 December 2014, 08:11 • 2 min
TE: Banská Bystrica a Orange 20 3:2 vo vloženom zápase

BRATISLAVA - Mladíci z dvadsiatky nadviazali na výkon proti Košiciam z predchádzajúceho dňa, po prvej tretine vyhrávali o dva góly a imponovala na nich bojovnosť a obrovská chuť uvariť ďalší senzačný výsledok.

slovakia

left justify in out

Domáci sa do nich pustili so všetkou energiou, bolo zrejmé, že im chceli pristrihnúť krídla hneď v úvode, no stal sa pravý opak. Síce na brankára Godlu vyslali spústu striel, z gólov sa radoval ich súper. V 8. min vyrazený puk za chrbát brankára Wiikmana presne namieril Skalický a o 35 sekúnd neskôr strela Hrušíka zapôsobila ako menšie zemetrasenie. Dvojgólový náskok si hostia udržali do 24. min, keď strelu Cohena od modrej tečoval Gašpar. V niektorých momentoch bola prevaha 'baranov' očividná, strelecky však zlyhávali a spálili aj tie najväčšie tutovky, ako trebárs v 32. Preisinger. Až v 34. min sa v presilovke dočkali po tom, čo z ostrého uhla prepasíroval zblízka puk do bránky Kytnár. V 40. min v ďalšej presilovke Cohen bombou trafil žŕdku, mladíkom z dvadsiatky sa občas v obrannej tretine aj hlavy zakrútili, no do tretej tretiny vstúpili s nádejným rovnovážnym stavom. Na začiatku tretej tretiny bravúrne Whiteovu strelu v presilovke vyrazil brankár Godla. V chuti na tri body dvadsiatkári za vekovo starším súperom vôbec nezaostávali a bol to zápas, ktorý zniesol aj vyššie parametre. Od 47. min mali 5-minútovú výhodu presilovky hostia za faul Čížeka na Petráša, zahrali ju však otrasne a pri početnej prevahe sa im nedarilo ani v ďalšej, ktorá skončila päť minút pred klaksónom. O konečnom výsledku rozhodol až v 56. min Kytnár, keď rozhodca signalizoval vylúčenie hostí a jeho strela zo strednej vzdialenosti perfektne zapadla do siete. Hosťom v samom závere už na vyrovnanie nepomohla ani 40-sekundová power play. 

 

HC'05 B. Bystrica - Orange 20 3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Góly: 24. Gašpar (Cohen), 34. Kytnár (Kudrna, Bambúch), 56. Kytnár (Preisinger) - 8. Skalický (Petráš, Jendroľ), 9. Hrušík (Mendrej). Rozhodcovia Lauff - Jobbágy, Rovenský, vylúčení 5:5, navyše 5+DKZ Čížek za faul lakťom, Kadura (obaja B. Bystrica) 10 min za napadnutie hlavy a krku, presilovky 1:1, v oslabení 0:0, 1467 divákov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies