Taxikár dostal za znásilnenie ženy päť rokov, odvolal sa

NETKY.SK • 12 November 2013, 14:12 • 2 min
Taxikár dostal za znásilnenie ženy päť rokov, odvolal sa

BRATISLAVA - Taxikára Jozefa B. odsúdili za znásilnenie ketamínom omámenej ženy na päťročné väzenie. Rozhodol o tom v piatok Okresný súd Bratislava I.

slovakia

left justify in out

Rozsudok nie je právoplatný, obžalovaný sa hneď odvolal. "Prokuratúre plynie zákonná lehota na prípadné podanie odvolania," uviedol hovorca bratislavských súdov Pavol Adamčiak. O odvolaní bude rozhodovať Krajský súd v Bratislave.

Taxikára Jozefa B. stíhajú na slobode, v roku 2011 odmietol svoju vinu. Pripustil iba to, že v danú noc 9. augusta 2009 sa so ženou určitým spôsobom „zblížili“ a došlo aj k istej sexuálnej aktivite, ale pohlavný styk s mladou ženou podľa vlastných slov nemal. Odmietol aj to, že by jej podal ketamín. To mu však ani prokuratúra v obžalobe nepripisuje. Podľa obžalovaného mu žena nastúpila v bratislavskom Starom Meste do taxíka, kde sa počas jazdy povracala a tak ju žiadal, aby vystúpila. Ona to vraj odmietala a keď sa s ňou začal naťahovať a spomínať, že privolá sanitku a políciu, tak sa mu podľa jeho slov ponúkala, no odmietol, že by mali pohlavný styk. Prokurátorka však pripomenula, že vo vnútorných pohlavných orgánoch ženy sa našla biologická stopa zodpovedajúca porovnaním DNA jeho vzorke. 

Mladá žena v minulosti na súde vypovedala, že keď odchádzala z podniku, kde s kamarátkami oslavovali, tak už strácala vedomie. Precitla až po pár hodinách, keď sedela na chodníku. Taxikára nepoznáva. Útržkovito si pamätá, že ju niekto ťahal von z auta. O ketamíne do udalosti podľa vlastných slov ani nevedela, že existuje, neužíva žiadne drogy. Na jej výpoveď taxikár reagoval slovami „je tam strašne veľa klamstiev". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies