Tatranský fotomaratón 2011 pod záštitou primátora mesta Vysoké Tatry

NETKY.SK • 17 August 2011, 10:37 • 2 min
Tatranský fotomaratón 2011 pod záštitou primátora mesta Vysoké Tatry

Tatranský fotomaratón 2011 pod záštitou primátora mesta Vysoké Tatry

slovakia

left justify in out

img

Podujatie Tatranský fotomaratón 2011 je organizované pod záštitou primátora mesta Vysoké Tatry, Ing. Jána Mokoša.
      Tatranský fotomaratón organizuje Horský internetový klub, o.z. v spolupráci s mestom Vysoké Tatry. Podujatie sa uskutoční v prvú októbrovú sobotu, dňa 1. októbra na území mesta Vysoké Tatry a TANAPu v úseku od osady Podbanské po Tatranskú Javorinu.
      Tatranský fotomaratón je verejným podujatím, ktoré je určené pre všetkých fotografov a milovníkov Tatier. Tatranský fotomaratón je nový priestor pre sprostredkovanie a odovzdanie svojho vlastného pohľadu na Vysoké Tatry širokej verejnosti.
      Úlohou účastníkov bude v limitovanom čase stvárniť 8 tém o Tatrách tak, aby zobrazené motívy mali jednoznačný súvis s týmto prostredím. Jedným z hlavných cieľov podujatia je priniesť nové pohľady na toto mimoriadne územie.
      Na podujatie sa môže prihlásiť každý, bez rozdielu veku či fotografických zručností. V súčasnosti, až do 20.9.2011, sa môžu účastníci prihlásiť elektronicky, alebo potom v deň štartu podujatia pred jeho zahájením. Účastníci budú môcť počas podujatia využiť mestské parkoviská zdarma.
      Štart Tatranského fotomaratónu bude 1. októbra 2011 o 10.00 hodine v Starom Smokovci na nádvorí mestského úradu. Uzávierka na odovzdanie fotografií je v ten istý deň o 18.00 hodine.
      Fotografie vyhodnotí odborná porota zložená najmä z popredných horských a tatranských fotografov, ktorej čestným predsedom bude známy fotograf a fotografický publicista a horský vodca Ladislav Janiga.
      Jednou z hlavných cien bude víkendový pobyt v Tatrách na Štrbskom plese v penzióne Kosodrevina.
      Vyhodnotenie Tatranského fotomaratónu a zároveň vernisáž výstavy víťazných fotografií bude v Galérii hotela Grand v Starom Smokovci. Fotografie budú umiestnené aj na internete a tiež v informačných centrách na území Vysokých Tatier tak, aby ich mohli zhliadnuť aj návštevníci Tatier počas zimnej sezóny.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies