Tatranskí záchranári vyslobodili muža sediaceho v aute, na ktoré spadol strom!

NETKY.SK • 20 November 2016, 10:28 • 2 min
Tatranskí záchranári vyslobodili muža sediaceho v aute, na ktoré spadol strom!

BRATISLAVA - Záchranárom v Nízkych Tatrách - Záhradkách sa podarilo zachrániť 22-ročného muža, ktorého v aute privalil strom.

slovakia

left justify in out

Ako informovala Horská záchranná služba, po tom, čo na muža sediaceho v aute padol strom, bol v bezvedomí, nereagoval a nedýchal. "Po vyslobodení z auta začali horskí záchranári okamžite s kardiopulmonálnou resuscitáciou, ktorú striedavo s hasičmi vykonávali do príchodu lekárky. Po 45-tich minútach celkovej resuscitácie sa spoločne s prítomnou lekárkou podarilo obnoviť životne dôležité funkcie, no napriek tomu mladého muža vo vážnom stave posádkou rýchlej lekárskej pomoci transportovaný do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," uvádza sa na stránke HZS.


V sobotu v Nízkych Tatrách v polohách od 1 000 metrov do 1 500 metrov nadmorskej výšky fúkal silný vietor s nárazmi 95 až 115 km/h, pričom povyvracal niekoľko stromov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies