Sneženie komplikuje dopravu na východe krajiny, uzavreli viaceré úseky

NETKY.SK • 6 Apríl 2023, 13:15 • 2 min
Sneženie komplikuje dopravu na východe krajiny, uzavreli viaceré úseky

BRATISLAVA - Sneženie komplikuje dopravu na východnom Slovensku. Z viacerých miest hlásia skrížené kamióny, neupravené a nezjazdné cesty i nehody. Horský priechod Branisko uzavreli pre všetku dopravu.

slovakia

left justify in out

Polícia upozorňuje, že na Štóskom kopci nad obcou Smolník je cesta pre skrížený autobus prejazdná v jednom smere. Veľmi komplikovaná situácia je podľa policajtov v úseku Veľaty - Čerhov. "Nachádza sa tam asi 30 kamiónov, úsek je nateraz neprejazdný," uviedli s tým, že uzatvorená je aj Jahodná. Zelená vlna RTVS upozorňuje, že za Čerhovom v smere na Trebišov sú skrížené kamióny. Úsek je veľmi ťažko prejazdný.

 

Za Malou Idou smerom do Košíc sa podľa vodičov skrížilo viacero vozidiel a úsek je uzavretý. Nehodu hlásia na diaľnici D1 za Košickými Oľšanmi smerom na Bidovce, kde skončilo auto v pravých zvodidlách. Na horskom priechode Vernár je súvislá vrstva snehu a odstavené nákladné autá. Neupravené cesty hlásia na Spišskej Magure. Na diaľnici D1 medzi Levočou a Beharovcami znížili podľa Zelenej vlny RTVS pre nepriaznivé počasie rýchlosť na 80 kilometrov za hodinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies