Tarantino označil nehodu z natáčania, pri ktorej sa zranila Uma Thurman, za najväčšiu traumu svojho života

NETKY.SK • 7 Február 2018, 08:21 • 2 min
Tarantino označil nehodu z natáčania, pri ktorej sa zranila Uma Thurman, za najväčšiu traumu svojho života

NEW YORK - Režisér Quentin Tarantino vyjadril poľutovanie nad autonehodou, pri ktorej sa počas nakrúcania filmu Kill Bill zranila herečka Uma Thurmanová, a nazval tento incident najväčšou traumou svojho života, napísala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Tarantino v rozhovore pre internetovú stránku Deadline povedal, že trasu, kde došlo k nehode, pri ktorej Thurmanová utrpela otras mozgu a iné zranenia, sám predtým prešiel a vyhodnotil ju ako bezpečnú.

 

Tarantino sa k incidentu vyjadril niekoľko dní po tom, čo herečka na svoju nehodu, ktorá sa stala pri nakrúcaní Kill Billa v roku 2003, spomínala v rozhovore pre denník New York Times.

 

Tarantino okrem toho čelí kritike za svoje vyjadrenia, ktorými v jednom rozhovore - tiež z roku 2003 - obhajoval Romana Polanského. Tarantino o 13-ročnom dievčati, s ktorým mal Polanski pohlavný styk, povedal, že "si o to koledovalo" a chcelo si to s režisérom "rozdať".

 

Polanski sa v roku 1977 v USA priznal k pohlavnému styku s 13-ročným dievčaťom počas fotografovania v Los Angeles v roku 1975, čo sa v USA považuje za znásilnenie. Za to si odsedel 42 dní vo väzení, následne bol prepustený na kauciu a v roku 1978 ušiel do Francúzska.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies