Na Bali zavraždili mladú Slovenku

NETKY.SK • 20 Január 2021, 9:42 • 2 min
Na Bali zavraždili mladú Slovenku

Na Bali zavraždili mladú Slovenku. Adriana S. mala utrpieť niekoľko bodných rán do krku. Polícia zadržala podozrivého Indonézana, s ktorého poznala z minulosti a nemali dobré vzťahy, vraj sa pohádali. Motív je stále neznámy. Vyšetrovanie pokračuje a miesto činu polícia zaisťuje.

slovakia

left justify in out

Zahraničný web zverejnil správu, že na Bali, v meste Denpasar, bola pravdepodobne zavraždená slovenská mladá žena vo veku 27-rokov, pochádzajúca z Košíc, vášnivá potápačka.

Údajne si v Denpasare mala prenajímať byt. Našiel ju kolega ležať mŕtvu v kaluži krvi v kuchyni. Adriana S. mala utrpieť niekoľko bodných rán do krku. Polícia zadržala podozrivého Indonézana, s ktorého poznala z minulosti a nemali dobré vzťahy, vraj sa pohádali. Motív je stále neznámy. Vyšetrovanie pokračuje a miesto činu polícia zaisťuje. 

 

 

img

 

Ešte nedávno zverejnila na sociálnej sieti a na svojom webe video z potápania v Tulambene. Je to len pár mesiacov, čo vytvorila skvelý projekt, internetový obchod www.divinggifts.com, pre milovníkov potápania. Potápanie si zamilovala v roku 2012 v rakúskom jazere, neustále objavovala európske vody a nakoniec sa rozhodla urobiť si svoju licenciu divemaster v Thajsku v roku 2014. Potom strávila 3 roky vedením úžasných ponorov na Bali a Raja Ampat. V roku 2018 opustila potápačský priemysel, ale potápanie a oceán jej boli veľmi blízke, mala vášeň pre umenie a kreslenie a tak spojila svoje záujmy a zriadila online obchod.


 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona