Tancovať už bude v nebi. Zomrela americká herečka Olivia Newton John

NETKY.SK • 8 August 2022, 22:22 • 2 min
Tancovať už bude v nebi. Zomrela americká herečka Olivia Newton John

LOS ANGELES - V meste Anjelov odišla svetoznáma herečka, ktorá si srdcia divákov získala najmä ako nezabudnuteľná Sandy v muzikále Pomáda.

slovakia

left justify in out

Smutné správy potvrdil v pondelok na sociálnej sieti Facebook jej manžel John Easterling. Olivia naposledy vydýchla na ich ranči v pondelok ráno, obklopená rodinou a priateľmi.

 

„Olivia zdieľala svoj boj s rakovinou prsníka a bola symbolom triumfov a nádeje už viac ako 30 rokov,” znie okrem iného vo vyjadrení. Rodina žiada, aby namiesto kvetov smútiaca verejnosť darovala príspevok na jej pamiatku nadácii, ktorá nesie jej meno.

 

img

 

Olivii Newton-John lekári diagnostikovali rakovinu prsníka prvýkrát v roku 1992, krátko po smrti jej otca. Ochorenie sa vrátilo aj v roku 2013 a potom aj v roku 2017. V rozhovore pre The Guardian z roku 2020 povedala:

 

„Nevnímam sa ako chorá na rakovinu. Rozhodla som sa, že to nebudem vnímať ani ako boj, pretože nemám rada vojnu. Nerada bojujem, nech je to kdekoľvek - či už je to vonku, alebo skutočná vojna v mojom tele. Rozhodla som sa, že to tak nebudem vidieť. Chcem svoje telo zdravé a dostať ho späť do rovnováhy.”



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona