Na stretnutí politikov dobodali ženu!

NETKY.SK • 7 Júl 2022, 06:25 • 2 min
Na stretnutí politikov dobodali ženu!

ŠTOKHOLM - K útoku došlo okolo 14:00 v centre švédskeho mesta Visby, ktoré hostí tradičné podujatie známe ako Týždeň politikov v parku Almedalen.

slovakia

left justify in out

Švédska polícia v stredu oznámila, že na ostrove Gotland smrteľne pobodali ženu počas podujatia, na ktorom sa zúčastnili predstavitelia hlavných politických strán. Informovala o tom agentúra AFP.

 

Muž zadržaný krátko po čine podľa polície napadol ženu ostrou zbraňou. Asi 60-ročná obeť po prevoze do nemocnice  zraneniam podľahla.

 


 

Zadržaného 33-ročného muža vyšetrujú pre podozrenie z vraždy, uviedol na večernej tlačovej konferencii veliteľ gotlandskej polície Fredrik Persson. K možnému motívu činu sa nevyjadril.

 

Denník Expressen informoval, že podozrivý bol údajne aktívny v neonacistickej skupine Severské hnutie odporu, polícia to však odmietla potvrdiť.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Oslava Dňa nezávislosti sa zmenila na masaker. Muž strieľal do ľudí. Niekoľkých zabil



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies